Du har mitt hjärta.

Saker är ganska bra på senare tid. Jag är så lycklig vid Mattias sida. Han ger mig allt och lite till och jag känner mig verkligen tom utan honom. Han ska vara borta nu i 3 dagar vilket betyder 2 nätter utan honom. Det är BARA 3 dagar men ändå så tar det emot lite att vakna upp ensam.

Vi bråkar sällan, och jag anser att bråk kan vara nytta om man tar lärdom av det. Vi hade världens onödigaste bråk i fredags och det fick iallafall mig att inse att aldrig börja diskutera när det är alkohol inblandat.

Jag tror Mattias kommer ha skitkul utan mig nu och jag är jätteglad för hans skull, han och 3 kompisar är ute på sjön och har lite grabbhäng. Dricker öl och snackar skit, sånt som dom sällan får tid för, så jag skulle aldrig i livet förhindra en sån här möjlighet när dom väl har hittat en lucka. Bara han är hemma oskadd till fredag är jag lugn, då är det nämligen släktträff och då måste han charma lite folk.

Det jag egentligen ville få ut med denna text är hur glad jag är. Mattias har ett järngrepp om mitt hjärta och jag är aldrig lyckligare än när jag är med honom. Jag älskar honom så mycket att jag börjar gråta ibland. Världens finaste kille, som tog tag i mig och reste mig upp. Efter en förjävligt jobbig vinter och ett jobbigt år överhuvudtaget så kände jag mig på något sätt hel igen. Alltid vi.


RSS 2.0