Störnings-moment

Jag har tänkt på det här med komma överens i ett förhållande. Jag och Matte bråkar sällan, visst tycker vi olika ibland men det är inte ofta. Det är sunt att bråka, "rensa luften" eller vad man ska säga. Att gå runt och vara småirriterade på varandra är aldrig bra och det resulterar ofta i att det blossar upp till ett STORT bråk istället för att man säger direkt vad man tycker. 
 
Jag är ingen expert på detta med förhållanden, inte alls! Men eftersom jag har varit i ett i snart ett år så vet jag en del... Men en sak som är rolig är vad jag stör mig på hos Matte och vice versa. 
 
Vad jag stör mig på hos Matte
1. Att han inte kan multi-taska.. Om han sitter och kollar på tv medans jag pratar så hör han inte ett ORD av vad jag säger.. SKIT-irriterande ibland haha!!
2. Hans sur-dagar, haha visst så har vi alla sånna dagar men han kan vara rå-dryg om han är på dåligt humör.. Vilket resulterar i att JAG också blir skitsur.
3. Hahaha! När min kära kille har druckit några öl så blir han en jävla PRATKVARN. Det kan ju vara roligt till en viss del, men efter ett tag ruttnar jag.. hahah!
 
Vad Matte stör sig på hos mig
1. Att jag alltid säger emot! Spelar ingen roll vad, han kan säga t.ex "vad snygg du är!" och då svarar jag snabbt, "nej det är jag inte".. Det blir han irriterad på hahah...
2. Att jag har lite tålamod haha.. Blir snabbt arg och irriterad om inte saker går som jag vill och då skriker alltid Matte "men Julia TA DET LUUUGNT".. 
3. Att jag oftast inte vill bestämma! T.ex så kan Matte fråga mig vad jag vill äta, då säger jag "du får bestämma", och när han bestämmer något så säger jag "neej vad äckligt" haha.. 
 
 
Det här är grejer som vi oftast kan skratta bort, men om vi är oense så är det oftast sånna här larviga grejer det handlar om haha!
 
 
 

2 days.

Hejhopp!
 
I tisdags började jag min dag med ett mindre roligt läkarbesök, fick även ett mindre roligt besked! Men ANYHOOOW... Var hemma igår alltså och åkte in till skolan på eftermiddagen för att vara med på Södersjukhuset och träna på lite basic-saker (blodtryck, bädda sängar, rullstolar, osvosv)
 
Måste försöka stå ut sista 2 dagarna i skolan trots omständigheterna.. :( 
 
Ska plugga till ett samhällsprov nu och sedan mysa ner mig i soffan med babe! 
 
Vi hörs snart igen!
 
 

Måndag.

Hej vänner och ovänner!
 
Att gå upp ur sängen imorse när klockan ringde 05.30 imorse var psykiskt självmord. Meen jag kom iväg och var i skolan först av alla, duktigt!
 
Det känns helt okej att gå till skolan denna vecka eftersom jag får sportlov på fredag, så jag ska absolut inte klaga! Efter sportlovet går jag ut på praktik i 4 veckor så det känns RÅ-KUL.
 
Denna helg ska jag spendera i Solna med min babe! Vi ska sno hans föräldrars lägenhet över helgen eftersom dom är i Gran Canaria så det blir mysigt.
 
JUSTE!
TACK, TACK och TACK för alla era kommentarer om p-staven och andra preventinmedel. Det är verkligen GULD värt. Äter ppiller just nu men funderar på hormonspiral nu faktiskt... Men tack för all hjälp, ni är bäst!
 
 
Jaja, vi hörs mer i veckan, har inte så mycket att berätta för er =)
 
 
 
 

Till alla TJEJER där ute!

Okej hörni! Nu vill jag ha era synpunkter/tankar om en grej. 
 
I september 2013 satte jag i en p-stav i armen efter en lång tid med p-piller. Även om p-piller ALLTID fungerat exemplariskt för mig (inga biverkningar, ingen mens osv) så glömde jag lätt bort att ta dom så jag bestämde mig för att sätta in en p-stav istället. Jag gjorde alltså detta i slutet av september 2013 och jag hade ju mina aningar om biverkningarna, tillexempel oregelbunden mens. 
 
Det tog nog inte mer en än vecka med p-staven tills jag fick min första mens. Det jag inte visste då var att detta var början på en 5månaders-mens. Ja, visst informerade dom på ungdomsmottagningen mig om att man kunde få OREGELBUNDEN MENS, men jag fick mens efter en vecka, och den höll mer eller mindre i 5månader, med några dagars avbrott någon gång i månaden. 
 
Att ha mens en gång i månaden, som en vanlig tjej är påfrestande. Tänk dig då att ha det varje dag i 5månader. Tänk dig hur mycket mensskydd som gått åt, hur mycket mensvärk jag haft, hur mycket humörsvängningar och FRÄMST hur mycket BLOD jag förlorat.
 
För ungefär någon månad sen började jag ta mina p-piller, i kombination med p-staven. Läste lite innan om att det inte var farligt utan att man bara fick mer hormoner, men jag behövde få ett stopp. 
 
Jag har inte fått tagit ut min p-stav, utan man måste ha den i 6månader. Men när jag inte längre kan gå till skolan på grund av huvudvärk, trötthet osv så ÄR någonting fel. Så efter myycket om och men, så ringde min älskade mor till umo i fredags och ÖVERTALADE dom, så IDAG, kl 14.30 försvann den där helvetesstaven UR min kropp. TACKA GUD för det. 
 
Vill gärna veta ERA erfarenheter av p-stav, har alla haft dom här problemen? Och nu när jag inte har något preventinmedel, vad skulle ni rekommendera?
 
 

Måndag igen!

OOCH såå var det måndag igen hörni!
 
Orkar inte ens berätta om vilken skitmorgon jag haft så vi tar och praatar lite om helgen istället!
 
FREDAG:
Direkt när jag slutade i fredags (12.00) så åkte jag till min kära mamma som var på Årets Kock! Hade svinkul där med henne, såg massor av kända kocker osv! CARL FUCKING PHILIP var där, snyggare man får man leta efter. Åkte sedan hem till älsklingen och var där hela kvällen, somnade typ 11. Helt dööööd!
 
LÖRDAG:
Mamma och pappa kom hem till mig och min kille och fikade och skulle kolla lite hur vi bor osv. (Bor ju där iprincip) Så dom var där och fikade och åt semlor! Vi åkte sedan till norrtälje för lite middag och festligheter. Jag och älsklingen firade 11 månader med en middag ute på G. Hamnade sedan på en randomfest hos någon långt utanför Norrtälje, men det var ruuligt!
 
SÖNDAG:
Var tröttis hela dagen så hade mysmysdag heeela dagen.
SÅ det var väl allt!
 
 
Såhär glad var jag lördag kväll - inte lika glad dagen efter.
 

ONSDAG

Hallådär!
Onsdag, mitten av veckan! 
Har absoolut ingenting att skriva om eller berätta, ska hem till min älskade bror imorgon efter skolan, och sova där så slipper jag åka från Norrtälje på fredag. Mys!
Helgen är ganska oplanerad, tror jag och älsklingen ska äta ute på lördag och fira 11 (?!?!?) månader. Snart ett helt år tillsammans, heelt sjukt! Fortfarande nykär. 
 
Hej så länge!
 

RSS 2.0