29 september

Torpshammar
Då var det måndag igen och lite "back to reality" efter en vecka i Norrland. Man vill nästan åka tillbaka, slippa alla tråkiga teorilektioner och göra det mesta praktiskt, haha. 
 
Veckan är ganska oplanerad, faktiskt! Ska försöka klippa mig och fixa naglarna, tänkte jag. På fredag har vi både klassfoto och spexfoto så det blir kul, vi tänkte försöka få ihop några roliga bilder och lite rolig utklädnad. 
 
Täänkte faktiskt försöka dra med min boyfriend på bio i helgen! Vill se "gone girl", nu kommer jag inte ihåg om jag jobbar eller inte (måste kolla schemat) men en bio ska man nog hinna med.
 
VET NI förresten. Spelade bingolotto igår (som den pensionär jag är) och vann TVÅ SVERIGELOTTER. Tjohoooo... Första gången jag vinner på bingolotto sen andra världskriget, typ. Nu var det väl ingen supervinst (haha) men jag tänkte skrapa fram några miljoner på lotterna och flytta till bahamas. =)
 
Jag går i skolan till 12.20 idag men har (jävla) extramatte klockan 15.00 så måste hänga i skolan några timmar.. SKITKUL. 
 
Jag skriver något ikväll, tänkte jag. 
Hej så länge.
 
 

Krisvecka och jobb.

TRÖÖTT. Fan vad trött jag ääär. Jobbade till 4 inatt så är heelt slut nu, blir en riktigt mysdag i soffan med baby känner jag!
 
Men hörni! Jag är iprincip precis hemkommen, kom hem från Norrland i fredags kväll då jag spenderat en kris-vecka där. Vi var ett gäng på 30 personer (vård 2:orna och vård 1:orna) som åkte upp måndag morgon och har spenderat en vecka där. Vi bodde i såkallade kristält och gjorde olika övningar varje dag, rökdykning, hjärt- och lungräddning, klättring, träning i svår terräng, vattenlivräddning osv. Är även certifierad hjärt- och lungräddare nu, DEN ni! ;)
 
Nej men fyfan vilken rolig vecka. Helt sjukt kul, kommer minnas detta läänge. Men det var väldigt skönt att komma hem och pussa på min Mattias igen i fredags
 
Nu ska jag och älskling äta någon lunch, han är bakfull och jag är så trött att jag snart spyr. Haadeeeee.
 
 

måndag.

Lite trött och fortarande sjuk. HUR går det ens till? Har varit sjuk i över en vecka nu. Men skola ändå, såklart. Helgen var helt OK. Fredagen chillade jag i soffan heela kvällen och rörde inte många fenor.
 
Lördag spenderades först med fika på stan och mysmiddag hemma för att sen jobba 21-04. Det var kul att jobba igen men dock var det ett väldigt dumt val eftersom jag svimmade runt halv 3 tiden och fick åka hem. Men innan det var det rååkul! Bra drag & vänliga personer.  
 
Men idag var det somsagt måndag igen och jag är fortfarande rå-jävla-fucking-förkyld. SÅ jävla less. Möter upp syrran när jag slutar om 30min och följer med henne till teoriprovet för körkortet!!!! 
 
Förövrigt så är jag fortfarande lycklig och glad. Jag gillar livet mycket.
 

Hallelujah, hormonspiral!

Skrev HÄR om min upplevelse med p-stav och tänkte att ni skulle få en liten update, då jag skaffat hormonspiral. 
 
Satte in i början av sommaren någongång, i juni tror jag det var. I början var det lite problem med mellanblödningar osv men det fungerade ganska bra. Åkte iväg till Turkiet och hade ingen mens och har inte haft det sen någon vecka innan Turkiet (över en månad sen). Hallelujah, säger jag bara. Det här verkar ju faktiskt fungera. 
 
Men ändå, det jag skulle kunna tycka är en nackdel är själva insättningen av den. Sjuukt obehagligt, men det går över väldigt fort och det väägs upp av alla fördelar. Har aldrig känt mig så säker som jag gör nu med spiralen =) 
 
Jag kan ju inte riktigt sitta och rekommendera något preventinmedel till er eftersom det är sååå individuellt. Jag skulle ALDRIG rekommendera pstav TILL någon efter det jag gick igenom men för vissa fungerar det ju felfritt. Men om ni är lite osäkra på preventinmedel och har lessnat på ppiller så skulle jag rekommendera att testa hormonspiral. Den sitter ju i 5år!!
 
Har inte fått några biverkningar som jag märker av! (kanske någon finne hit och dit men det hade jag ju innan också) Sen finns det ju lite fler biverkningar (minskad sexlust, viktförändring, huvudvärk osv) men de går i de allra flesta fall över efter några månader. 
 
MEN det skulle vara kul att höra era upplevelser och erfarenheter av hormonspiral. Jag vet att det finns lite olika (jag har mirena). Men hur fungerar dom för er? Vad tycker ni är för- och nackdelar? Har ni fått biverkningar? Blöder ni mycket? 
 
Och bara lite allmänt om vad jag gör och mår just nu:
Jag mår bra! Jätteeebra, var längesen jag var såhär lycklig. Det enda är väl att jag åkt på influensan och har varit sängliggande hela veckan i hög feber. Fick hem mina Nike air force 1 idag så blev ännu lyckligare. I helgen blir det jobb (beroende på hur jag mår) och det var allt. Hörs!
 
Här hade jag ljust hår med hårförlängning och lösögonfransar. #TBT
 

RSS 2.0