Jag är så lyckligt lottad.

Vet inte vad jag skulle göra utan dig. Min kärlek. <3


Tjoho.

Hallådär!

Vill egentligen bara sjunka genom jorden, så dåligt mår jag just nu men kan ge er en uppdatering.

Denna vecka har jag varit ganska lat, så less på skolan nu så har sovit en hel del. Balklänning och skor är beställda nu, taagg!

Otroligt lugn helg, i fredags var jag hos min pojke och vi gjorde mysmiddag, badade lite bubbelbad och somnade sedan framför en film. Sen åkte han till solvalla för att vara där idag och igår så nu börjar man nästan sakna honom lite.
Igår träffade jag mina fina vänner Gustav, Jimmy och Klossen och tog det väldigt lugnt bara.

Det var allt för mig, tack hej!


Måndag.

Seg måndag idag. Vaknade hemma hos min pojke och låg och mös i sängen liite för länge vilket resulterade i att jag kom alldeles försent till skolan. Anyway, helgen blev lugn. I fredags gjorde jag iprincip ingenting (kommer inte ens ihåg vad jag gjorde?) sen i lördags bjöd min pojkvän på bio. "The Great Gatsby" var vi och såg. Mysigt! Igår var det hockey för hela slanten, först Finland - USA som spelade om bronset och sedan VM-finalen! Stolt svensk idag!

Förövrigt så kämpar jag mig igenom sista veckorna i skolan nu, inte långt kvar! Balklänning måste beställas och en del uppgifter måste lämnas in. Taggtagg!

(Mamma skar av sig fingret i lördags, bildbevis nedanför)

Vi hörs!


Back on track.

Tänkte komma tillbaka nu lite och börja skriva igen, hoppas det uppskattas.

Senaste veckan har minst sagt varit händelserik, mestadels negativt. Men jag har väl iprincip bort hemma hos min pojke och spenderat alla varma vårdagar där. Mysigt.

Nu ska jag ta mig en dusch och äta lite gott för att sedan röra mig mot skolan, vi hörs snart igen med ett lite innehållsrikare inlägg.


Throwback.


Oförutsägbart.

Ta aldrig någonting för givet. Allt kan vända så fort. Det kan handla om en sekund. Just nu kämpar jag bara med att hålla huvudet över ytan och kämpa emot ångesten som sticker i brösten. Fan för allt.


Fucked up.

Allt är åt helvete. Blir ingen uppdatering på ett bra tag. Behöver komma tillbaka på banan igen och tänka på mitt mående just nu.


Stunder man minns.

Det finns stunder man minns. När folk frågar en vad ens bästa minne är så ploppar det oftast upp något väldigt fort. Den här dagen jag träffade Filip & Fredrik var en sån dag jag alltid kommer minnas, det är oftast det som ploppar upp först.
 
Jag satt och kollade Filip & Fredriks gamla program på Kanal5play och råkade se en länk där det stod "Var publik i Filip & Fredriks nya show". Jag nappade direkt, det här var min chans att träffa dessa två underbara killar som jag följt i över 2år. Varje tvprogram, podcast, blogginlägg och så fort deras ansiktet synts i rutan egentligen. Jag tror nästan att man skulle kunna kalla dom förebilder, hur vrickat det än låter. Två 40åriga fjaskon som skämmer ut sig i TV skulle nog vissa säga. Två genin skulle jag vilja kalla dom.
 
Efter mycket om och men kom vi iallafall vi till inspelningen på filmhuset i Stockholm. Vi blev hänvisade ner en trappa och sedan in i studion, ganska liten men mysig. Det var alltså "Nugammalt" vi var på inspelning på. Syftet med det programmet är att dom går igenom de 77 händelserna som format Sverige och vårat samhälle med en liten touch av humor över det hela. Smart programidé, enligt mig. Jag och Louise snodde till oss två stolar allra längst fram, vilket skulle betyda att vi skulle vara så nära Filip & Fredrik att om vi skulle sträckt oss fram skulle vi nog snuddat vid dom. Det tog ett tag innan duon kom in i studion, men efter ett tag hörde jag dom tissla och tassla med varandra i korridoren och sedan syntes dom i dörröppningen. Vilken energi dom pojkarna har, dom älskar vad dom gör och det syns på långa vägar.
 
Många har frågat mig om dom är likadana i verkligheten som i TV-rutan. Ja, ohja. Så fort det var paus på inspelningen satt dom och internskämtade och satt och pratade med publiken. Efter många timmar i studion var det slut, dom tackade alla i publiken så hjärtligt och lämnade rummet. Det var lite tråkigt, det skulle vara kul att iallafall få en bild med dom. Så jag och Louise vandrade ut och då stod båda två utanför och fikade, så vi log lite och började gå därifrån. Men vi ångrade oss fort, en bild ska vi fan ha. Så vi går tillbaka och jag frågar Filip om dom skulle kunna ställa upp på en bild. Han log stort och ropade på Fredrik.. "Vi ska ta biild". Dom båda tar armen runt mig och jag förvånas över hur lååååång Fredrik är. När jag gick därifrån kändes det som om jag uppnått ett av mina mål. Jag skakade iprincip i hela kroppen och ett stort brett leénde hade jag med mig. Efter detta har jag faktiskt mejlat bilden till Fredrik och han har svarat på varje mejl. Snacka om att bry sig om sina fans.
 
En otroligt givande dag och jag har lovat mig själv att detta inte var sista gången jag träffade dom.

Make.

En hel del sånna här bilder kommer synas då och då i denna blogg. Hoppas ni icke har något emot det!

Senaste dagarna.

Jag hade somsagt inga planer på valborg men jag hamnade iallafall hemma hos Engla först med lite folk och sen vidare till den såkallade "ängen". Vissa tyckte det var kul där på ängen men helt ärligt var det bara jättemörkt och kallt och största delen av kvällen gick ut på att leta efter dom man var med eftersom man tappade bort alla. Jag och Matte bestämde oss för att gå vidare, vi tänkte gå till en annan fest men båda var helt slut så vi beställde en taxi (väntetid: 1tim) och åkte hem till honom och sov. Vaknade dagen därpå av att bebi hade gjort frukost på sängen. Sen spenderade vi hela dagen tillsammans i solen, grillade och sen somnade vi båda i soffan som två pensionärer. Mysigt!


RSS 2.0