Så jävla gött

 
Titta! Såhär såg jag ut för cirkus 4-5år sedan. Min fina kåmpis Malla, saknar diiig. 
 
OM man tänker bort att mitt hår är LILA just nu (ofrivilligt LILA) så mår jag så jävlaa göött. Jag har lämnat in varenda jävla uppgift, gjort alla prov och är SÅ jävla klar med denna termin. Ren och skär lycka.
 
Imorgon åker jag in en sväng till skolan för lite avslutning och mysfika med fina klassen för att sedan gå på världens skönaste mest behövligaste jullov någonsin. 
 
Tänkte bara kika in och säga heejdär, hoppas ni också mår GÖTT!

Borta

Hej, vad längesen det var jag skrev något. Vad har hänt sen sist?
 
Jo Mattias kom hem och det var supermysigt och jag var superglad. Nyttiga veckor för oss båda två, tror jag. Jag har PISS-mycket i skolan och håller på att få hjärtstopp för så stressad är jag, typ. Har köpt 3 julklappar och julafton är om en vecka IDAG, men har inga pengar förrän 23 (standard) så att det blir sista minuten shopping i år igen. 
 
På fredag tar jag ett välförtjänt jullov och jag är så lycklig att jag klarat första terminen, skolan är inte så lätt hörni.. Det är stundtals ganska jobbigt och påfrestande. Nu ser jag fram emot vårterminen som bjuder på massor av lediga dagar, lov och praktik. 
 
För stunden sitter jag på min skrivarkurs och äter pepparkakor, vi har sista dagen här innan jullovet och bestämde oss för att ha lite mys. Trots att julkänslan är NOLL. 
 
Vi hörs nångång igen, snart.
 
 
 

Ibland önskar jag att det syndes

Ibland önskar jag att det syndes
Hur trasig jag är
Hur ont det gör
Önskar att det var inristat i pannan
Så att alla skulle se
Att denna glada tjej
Inte är så glad egentligen
 
 
 
 

trött

Saknar min bubbe jättemycket idag.
 
Visst är det tråkigt att läsa om hur trött man är? Jag bryr mig inte om hur trött någon annan är men ändå skriver jag själv hela tiden om hur trött jag är. Fattar ni? Dubbelmoralens morsa.
 
Idag saknar jag Mattias lite extra. Nu är det inte mer än 6 dagar tills han kommer men ändå, jobbig jävla dag. När jag har en jobbig jävla dag vill jag ha honom hemma så att jag kan komma hem och så får han krama och pussa bort allt det där jobbiga. 
 
Efter skolan ska jag hänga med syrran och hämta hennes bil, sen kanske träffa Lollan! 
 

Jag är dig evigt tacksam

I fredags lämnade du mig för att åka till din bror i 10 dagar. Jag har blandade känslor eftersom jag saknar dig så mycket men usch vad jag är glad för din skull. 
 
Veckan innan du åkte var tuff men sättet du tog hand om mig på är ovärdeligt. Du är min drömprins Mattias.
 
Jag är aldrig lyckligare än vad jag är med dig. Jag lovar att skydda, stötta och älska dig tills den dagen jag dör. Den kärlek jag känner för dig är så stark att jag nästan blir rädd ibland. Min älskade Mattias.
 
Just nu räknar jag dagarna tills du kommer hem, tills jag får pussa på dig igen. 
 
 

RSS 2.0