God jul, kära ni.

 

WOAAAW

Jag och Matte försov oss imorse, men jag stressade sönder så jag hann både locka håret och sminka mig trotsallt. Det är sista sista dagen idag och jag kunde inte vara gladare än vad jag är. Ikväll ska jag bara mysa med honom och fira att jag har LOOOV. 
 
 

All i waant for christmaaas is you

 
Nu är denna bild jävligt töntig, but still, någon ville se vad jag önskar mig till jul så here it goes!
1. iPhone 5, min iPhone 4s vill inte leva längre.
2. Morgonrock, helst en jättemjuk och luddig, hur mysigt som helst.
3. Smink! (inte chanel smink SÅKLART men ni fattar)
4. Tatuering.. fick pengar till det förra jul men dom brann upp
4. Pengar, såklart!
5. En upplevelse, typ? Eller en konsert, något roligt..
 
Önskar mig även en parfym, lite hudgrejer osv men annars är det väl allt. 
 
Smell you later!
 

STREESS

Heej!
NU är jag på bra humör, MEN imorse.. GODDAMMIT vad arg jag var och vad livet var piss. Försov mig, glömde grejer, mådde dåligt etc.. 
 
Kom iallafall iväg till skolan efter mycket om och men, och sitter här nu förtillfället. 
 
Min bebi gjorde mig på bättre humör med ett gulligt sms och jag slutar skolan om en timme så livet ÄR väl inte så pissigt, trots allt. 
 
Har världens fuldag men WHO CARES. 
 
(SISTA DAGEN IMORGON, SEN LOV)
 
 

Söndagsångest

Hejåhå!
Vilken helg det har varit, pheeww!
 
Var hemma hos fina Sebbe och festade i fredags, riktigt kul hade jag! Träffade massor av gamla klasskompisar och vänner! Jag och baby åkte dock hem runt 1 någongång, efter en hård kväll för oss båda! 
 
Vi hade en underbar mysmorgon på lördagen för att sedan dra till Norrtälje, han skulle på firmafest och jag sov mest hela dagen för att ladda krafterna innan jobbet!
 
Hade svinkul på jobbet igår, kom hem runt 4 inatt och kröp ner hemma hos mig bredvid en full och ängslig pojkvän, vi tog sovmorgon till halv 2 och nu är vi hemma hos honom efter att ha tryckt i oss lite thaimat och julmust. 
 
Ikväll ska jag både kolla på musikhjälpens avslutning (har följt det hela veckan) och sedan Filip & Fredriks 10års jubileum. Har saknat dom i rutan!
 
3 jävla dagar i skolan, sen är det lov. JAG SKA KLARA DETT. PEPP PEPP PEPP. 
 
Sommar <3
 

Positive thoughts.

Idag är jag glad! Känner inte av urinvägsinfektionen längre, thank GOD antibiotika. Det är fredag, förvisso den 13e men det är LUCIA. Oj så mysigt jag har det i skolan just nu!
 
Jag har varit lite nedstämd senaste tiden, kanske är det vintermörkret, kanske är det allt som hänt. Livet slutar ju somsagt aldrig att förvåna en. Många dagar och nätter har spenderats i sängen undrandes vad livets mening är - TYP. Men jag känner att det mesta börjar ordna upp sig, liksom. Det blir bättre. 
 
Igår var jag och min älskling i Norrtälje för att fira kära Parman som fyllde år. Jag gick sedan hem till min mamma och hade mys med henne, vi kollade på jul med Ernst och 69 saker du vill veta om sex. Mamma sa dock att hon inte behövde se det programmet för "det finns ingenting hon inte vet".. haha!
 
När jag sedan kröp ner i sängen utan min älskling vart det tomt. Jag vred och vände på mig och det fanns ingen som låg bakom mig och höll om mig och pussade mig i nacken. Därför blev jag överlycklig när han efter någon timme kom hem till mig och kröp ner, då kunde jag sussa gott. Min fina fina kille, är ingenting utan honom. 
 
Ikväll blir det somsagt festligheter!
 
Trevlig helg på er OCH trevlig lucia, fina ni. 
 
 
 
 

Akuten och hemmadagar.

Spenderade både lördagen och söndagen inne i stan med Mattias föräldrar. Mycket nöje! 
 
Under söndagen kände jag att något inte riktigt stod rätt till, sved när jag kissade, kissnödig hela tiden osv. Självklart hade fått urinvägsinfektion! YES! 
 
Satt 3,5 timme på akuten på måndagen och fick penicillin utskrivet, har tagit det sen dess så det är på bättringsvägen! Därför har jag varit hemma i tre dagar och kurat mig, det är ett jävla helvete att sitta på 676:an men urinvägsinfektion, men IDAG är jag i skolan och IMORGON är det fredag. Wihoo! 
 
På fredag ska jag hem till en gammal klasskompis på lite festligheter, tänkte dra med karln dit också. Och på lördagen är det jobbjobbjobb! 
 
SNART JULLOV. HÅLL UT. 
 
PUSS. 
 

Snart är det jul igen, snart är det jul igen.

OCH JULEN VARAR VÄL TILL PÅSKA!
 
Hej guys!
Fa-AAN vad dålig jag är på att blogga, inte ens OKEJ. 
 
Vad händer i mitt liv då?
Alldeles för mycket nästan, livet slutar ju förfan ALDRIG förvåna en. På både gott och ont.. 
 
Pååå veckorna sliter jag i skolan, påå helgerna jobbar jag oftast. MEN denna helg är jag LEEDIG och ikväll så ska nog mysa med min kära pojke framför idolfinalen, för imorgon ska vi till stockholm och hänga med hans släkt! 
 
Jag får bara hoppas att jag tar mig hem idag, drar snöstormen in över stockholm nu på dagen så finns det risk att 676:an till Norrtälje inte går.. 
 
Yesyes, allting gott!
 
 

RSS 2.0