Sunday Funday

Har liksom inga bilder på datorn, liksom!!!
 
Heej. Vilken mysig, rolig helg det har varit. I fredags var det kräftskiva med heeela familjen samlad, sen lite mys meed vänner på kvällen. Lördagen tog jag sovmorgon till 11 och tog sedan en mysig lunch på stan med syster & bror och sedan iväg för att fira kusinens 20årsdag. Däär bjöds det på god mat och trevligt sällskap. Jag, syster & mattias smet dock iväg ner till grannen där våra vänner krökade och var där hela kvällen. Denna dag har varit skööön! Kinamat till lunch och häng i soffan mest hela dagen, förutom en prommis i det fina vädret.
 
Nu börjar en ny vecka och nya tag! PUSS
 
 
 
 
 

back to reality

Har gått i skolan en vecka idag och det känns lite vemodigt. Blandade känslor, faktiskt. Helt sjukt att världens underbaraste sommar är över och att nu är det tillbaka till vardagen igen. Det känns såklart skönt med rutiner igen och lite ordning och struktur på allt, men det är blandade känslor.
 
Jag är taggad på det här året. Har höga ambitioner och det känns inte så långt bort längre, det här med studenten och det. Näst sista året liksom. Jag har precis haft mitt näst sista sommarlov. Sjukt, ju. 
 
Igår hade jag en röv-dag och hoppas på en bättre idag. Lyckades både spilla ut youghurt i hela väskan, över mobil och dator och hela kööret men jag somnade även på bussen och hamnade i bussgaraget. 
 
Vi hörs väl snart igen då!
 
 

Yo listen up here is a story....

... about a little guuuy that lives in a bluue world..... 
 
 
Haha heeeeej! Hörni! 
Minns inte sist jag bloggade. Alltså. Jag skulle kunna komma på massor med töntiga ursäkter men jag har inte haft lust, jag har inte velat, jag har inte haft tid. Jag har njutit. 
 
Under tiden jag har varit borta har jag:
Varit på en tripp tilll Arvika
Festat massor
Varit i Turkiet
Varit på festival
Myst med fina vänner & killen
Varit ute på sjön... and so on... 
 
Listan är lång som ni kanske förstår. Men jag tänkte att jag väljer det absolut roligaste och berättar om det. Min och Mattias resa till Turkieeet!
 
Vi bokade resan den 25/7 och åkte morgonen efter. En veecka i Side. Finns inte så mycket att berätta, egentligen. Underbar vecka på alla sätt och vis. Massor av sol, bad, god mat och goda drinkar & lite kärlek också, såklart...!
 
Lite bilder vill ni väl se? Okejrå!
 
 
Looovely. Vi hörs snart igen.
 

RSS 2.0