FRIDAY BITCHES!

Titta vad glada vi är över det!
 
 
 
 

Älskar.

 
 
 
 
Fler ovisade (och oredigerade) bilder från nyår.
Lovelovelove.
 
 
 

The last couple of days

Hej alla VÄNNER!
Idag är det ONSDAG om någon missat det! Förtillfället sitter jag i skolan och kämpar, ett helt jävla under att jag ens tog mig hit. Var så trött så jag ville spy imorse, men kämpade mig upp efter mycket om och men. Det är så jävla typiskt, är ständigt trött och har ingen ork till någonting. Vet inte om jag fortfarande är lite halvsjuk men någonting måste vara fel. 
 
Anyyyhow, kan beskriva helgen lite kort!
Fredag: 
Åkte hem till min kille för att fira hans födelsedag med massa vänner, vi var där runt 8 och han skulle komma dit runt 11 ungefär, han hade nämligen varit på en slags firmafest. När han stapplar in klockan 11 så är han ganska så jättefull och går och lägger sig direkt... Så med andra ord så firade VI honom, fast UTAN honom. Trevligt var det iallafall, jag och Robban satt uppe ensamma tillslut enda tills 4 ungefär, sen vart det dejt med KUDDEN. 
 
Lördag: 
Jobb vankades på kvällen så jag tog det lugnt hela dagen iprincip. Vi hade gäster hemma och jag och älskling hade romantisk middag på donken. Väl på jobbet var det ett jävla skit-pass faktiskt. Förstår inte varför det finns så mycket folk som bara är rentutsagt elaka och beter sig illa, man blir ju less på detta samhälle, typ. Anyway, efter jobbet åkte jag hem till killen och sussade. 
 
Detta var min helg, nu i helgen jobbar jag på lördagen igen och på fredagen kanske det blir tjej-mys med Britta!
2 dagar till helg, kämpa!
 
(skulle ha publicerats idag kl 11.00)
 
 

Ta bort mig

Jag är ledsen. Jag är fan ledsen mest hela tiden. 
 
 

!

Började min morgon igår med att spy! Tanken var ju att jag skulle till skolan imorgon efter 1 veckas sjukdom, så jag åkte iväg ändå. Trots illamående. Var spyfärdig hela dagen men var där till halv 2, åkte hem sedan. Så jag blev hemma idag! Skickat in lite uppgifter hemifrån iallafall så det är ju bra!
 
Har inte spytt något mer så åker in till skolan imorgon, vi slutar ändå 12.50 så jag klagar inte! På kvällen ska jag till rimbo och fixa till mitt hår och sen fira Ted som fyller år. 
 
 
 

Söndag

Fortfarande sjuk, varit sängliggandes i en vecka nu och har sån sjuk tristess att jag snart börjar springa på väggarna. Tur att jag har min kille som underhåller och tar hand om mig!
 
Det är så tråkigt att blogga när man är sjuk, har liksom ingenting att skriva om, men kan berätta lite kort om min helg. 
 
I fredags åt vi gott hos mina föräldrar och sen drog vi ner till boysen som hade fest, gick runt där som ett lik och mådde piss, vi stannade ett par timmar och sen åkte vi hem och sov.
 
I lördags fyllde min älskade bror 22 så vi firade honom hemma hos mig, jag mådde som en gris. Fick i mig lite mat och gick hem till några kompisar och satt där, killen ville dricka öl så jag gick hem och kurerade mig och han gick ut på krogen, han kom till mig sen så åkte vi till honom och hade mysigt. 
 
Vaknade imorse och fick sedan pannkakor av min baby, och denna söndag har spenderats i sängen mestadels. 
 
Over and out! 
 
Grattis igen, Tommi! 
 

Bra start..

Hej hörni!
Det har varit dåligt med uppdatering här, sorry! 
 
Jag och min kärlek har haft världens mysigaste dagar efter nyår. Mysiga middagar, filmkvällar och sena nätter med nattmat och massa mys. 
 
I söndags insjuknade jag rejält i en jävla förkylning, och har varit sängliggandes sen dess. Var hos läkaren imorse men ska dit sen igen, måste ha medicin mot min hosta som satt sig i lungorna. Sjukt obehagligt, får ingen sömn om nätterna.. :( 
 
I skrivande stund är jag hemma hos min kille ensam, han är och kämpar på jobbet! Var hemma imorse men drog hit av lite olika anledningar..
 

 
Fick två kommentarer jag tänkte svara på lite fort!
1. Längd på löshåret? Vart beställde du det? 
Det är 50cm och beställt från rapunzelofsweden.se
 
2. Kan du visa hur du fyller i dina ögonbryn?
Det känns jobbigt, men KANSKE! 
 
 
Väldigt konstigt och innehållslöst inlägg, men jag är sjuk så ni får ha översyn... 
 
Vi hörs snart igen! 
 
 
 

New years eve

 
Gott nytt år på er!
 
 

RSS 2.0