Tomt.

Dåligt med inlägg senaste tiden. Tänker hela tiden att jag ska titta in och skriva här men det blir liksom aldrig av! Helt ärligt så njuter jag bara av min lediga tid, jobbar lite då & då och letar sista-minuten resor. Åker i slutet av juli till något varmt ställe med fint sällskap, det längtar jag till. 
 
Helgen var råkul. Mamma och pappa stack iväg till cypern i måndags (och kom hem idag) så vi har haft FF hela veckan. Så det var fest hela helgen, faktiskt. Längesen jag hade så roligt som i lördags, tack alla inblandade!
 
Orkar inte lägga in bilder från mobilen så det får bli någon gammal, skrutten bild. Ha det!
 
 

Vilja bli

Jag sitter och överanalyserar varje sekund av min arbetsintervju idag. Var jag för på? Var jag för blyg? Sa jag rätt saker? Såg jag trevlig ut? 
Jag vet att många säger till mig att jag lätt ser arg ut när jag inte tänker på det. Tänk om jag såg arg och elak ut? 
 
Men jag är stolt, ändå. Det är nervkittlande att gå på arbetsintervjuer. Hur svarar man på hur man är som person? Eller, "berätta om dig själv". Vad har jag som är så intressant? Det är liksom 15min man har på sig att glänsa, att vara sitt allra bästa jag. Jag hoppas att jag lyckades. 
 
Typiska natt-tankar. Jag överanalyserar allt och alla på nätterna. Jag kan grubbla i timmar över skitsaker. Jag kan sitta och påpeka i huvudet varenda lilla fel jag har. 
 
Jag vill verkligen att någon ska vara stolt över mig. Stolt över att jag alltid försöker göra så gott jag kan. Även fast det inte alltid går som man vill. Jag vill att folk ska tycka gott om mig. Jag vill vara någon som folk kan lita på. Jag vill vara den som folk gärna ringer och pratar med för att dom har tråkigt. 
 
Jag vill vara självständig. Jag har alltid uppskattat ensamtid framför datorn och jag har aldrig haft emot att vara ensam. Jag sitter gärna ensam på en lektion och har inga problem med att ta en tur ner på stan, ensam. Men nu på senare tid har jag fasiken blivit sällskapssjuk. Jag saknar ofta att få ha egen-tid. Ta ett bad, smörja in mig, bädda ner mig i sängen framför scrubs. Det är något jag ska börja med igen. Oftare. 
 
Jag önskar att jag inte var så mörkrädd som jag är. Det hade underlättat många nätter och kvällar för mig. Jag skulle vilja ha mer driv, mer "jävlar-anamma". Jag vill inte att folk ska se mig som en mellanmjölks-version. 
 
Jag önskar att jag inte är så stolt som jag är. Jag vill vara en intressant person. Jag vill att min nästa blir smalare och inte tvärtom. 
 
Men främst av allt så önskar jag att jag skulle vara nöjd, med över hur jag är och ser ut.
 
 
 
 
 

Tisdagen den 1 Juli

Hallådär!
Min helg bestod av jobb & fest. (gör jag något annat än det???) I söndags kom min saknade bästis Sebbe hit och mös, så kul att träffa honom igen. Idag var det arbetsintervju som gällde så jag och mamma brummade iväg från Norrtälje vid 12 tiden, var på arbetsintervjun som gick väldigt bra kändes det som (hoppashoppashoppas!) och sen tog vi en sväng förbi Täby centrum och jag uppdaterade garderoben med lite nya plagg. 
 
Nu på kvällen lagade jag och Mattias jättegod mat och nu är det myyyys i soffan. 
 
OCH juste, om ni har tid, lyssna på Fredrik Wikingssons sommarprat. OTROLIGT rörande och fint. Lämnade inte ett öga torrt, inte. 
 
Vi hörs.
 

RSS 2.0