Fredag hela veckan

 
Heeeeej!
BRA dag idag, guys! Visst att vädret är SÅÅDÄÄR men vaaafan, Norrtälje bjöd ju på lite sol imorse så det får vi nöja oss med. Hade en HEEMSK natt, dock. Mensvärken från helvete slog till runt 02.00 inatt och jag höll på att tuppa av. En timme senare så lättade det lite och jag kunde somna.. MEEN så drömde jag att det var djur i hela sängen som ÅT på mig och då vaknade jag igen. 
 
MEEEN iallafall, åt världens mysigaste lunch med mammsen på glaset, sen ett snabbesök hos tandläkaren. Mysig dag! Ikväll blir det liiiite festligheter, men ska upp tidigt imorgon och fira farmor. Sen jobb på kvällen.
 
HÖRS!
 
 
 

Fördriver tid.


 
Sådär såg det ut när jag kapade håret för en dryg vecka sen! 
 
Seegt allting går. Jag RÄKNAR dagarna tills jag ska på arbetsintervju nästa vecka och förhoppningsvis får börja jobba. Jobbar för tillfället bara på mobergs men är sååå rastlös. Blir väl bättre när baby får semester!!
 
Kommande planer är iallafall GRÖNAN och GOKART. Nångång i dagarna. Måste hitt på något. 
 
Nää nu ska jag kolla på resor. Heppåre.
 
 
 

Midsommar

Pheeew! Vilken midsommar det har varit, hörni. Ni får nöja er med lite sunkiga mobilbilder, tyvärr. Kul midsommar med underbara fina vänner! 30 personer firade midsommar hemma hos min kille med buller & bång. 
 
Bilderna är från hela midsommarhelgen. Vi hörs snart igen.
 

Första dagarna.

Kärlek <3
 
Första dagarna på lovet har varit superb. Sol, fest, jobb & vänner iprincip. Jobbade från 20.00 till 05.00 i fredags, caash is king. Min Lolan åkte iväg till London i torsdags och kom hem igår så har spenderat dagen med henne. Hon hade köpt massa VS underkläder, smink & en klänning till mig. Fina människa!
 
 
Den här veckan är fullproppad känns det som. Imorgon kommer Britta hit och myser med mig hela dagen, på onsdag åker jag och syrran in till skolan för att lämna lite böcker jag har glömt, torsdag täby c med Britta, och sen på kvällen börjar vi fira midsommar, fredag MIDSOMMAR och då blir det superfest hemma hos killen, lördag ut till fejan och söndag SLAPPDAG. Låter rätt schysst ändå!
 
Mattias ligger och snarkar i mitt öra och jag kollar på Ghana - USA. Ska äta lite choklad och sätta på ett avsnitt Greys anatomy. På återseénde!
 
 

Helt overkligt.

Jag har sommarlov. Det känns så sjukt, jag är så lycklig. Är så stolt att jag tog mig igenom ettan och att jag nu har ett härligt sommarlov framför mig fyllt med jobb, festligheter, solsken, vänner & kärlek. 
 
Klippte av mig håret igår totalt. Skönt. Nu ser det ut precis som jag tänkte det från början. Jag gillar förändringar, jag tror man mår bra av små förändringar då & då. 
 
Tack för det här året, underbara klass. Nu tar jag mig ett förjävla välförtjänt sommarlov. 
 
 

Rastlöst blod.

Varit hemma sjuk sen i måndags. GAH rastlös. 
 
Är har studiedag imorgon också så det blir inte skola förrän tisdag. Idag är jag trött. ASSÅ TRÖTT. Vilken jävla helg! Fullt med party och roligheter men idag är jag sliten alltså. Det var custom bike show i norrtälje i lördags, och på fredagen var jag & lolan bjudna på party. 
 
3 dagar till sommarlov. Heeelt ofattbart. Heelt sjukt. Skullel kunna skriva en bok om hur stolt jag är för att jag har klarat ettan MEN det orkar jag inte. Så jag säger barar såhär: FYFAN vad jag är grym som klarat ettan, det TRODDE jag ALDRIG att jag skulle om någon hade frågat mig för ett par månader sen. You go Julia!
 
Sitter och äter limpa & dricker te med min baby och Louise. Cozytimes <3
 
JUSTE, jag var på Filip och Fredrik i torsdags. JAG DÖR vad bra det var, men det kommer upp ett eget inlägg om det i dagarna så stay tuned.
 
JUSTE, jag och Mattias har 15 månader idag. Grattis till det!
 
HEJ så länge.
 
 
 
 

levande död

HEJ. 
 
Hur börjar jag ens detta inlägg? Har miljoner grejer att få fram, försöka förklara senaste veckan på något sätt. 
 
Upp och ner, har allting varit. Händelserik vecka, måste jag ändå säga. Men jag mår bra, relativt! Jag lever. Åtminstone.
 
Vad har jag ens gjort? Kommer knappt ihåg. 
Var ledig tors-sön så har haft en riktig sköön lång ledighet. 
 
I lördags så gjorde jag väl det dummaste valet jag gjort på länge, jag gick ner i en fontän klockan 02.30 på natten. Det kanske var 5 grader i vattnet, typ. Det kändes så kallt iallafall. Jag vet inte om det är DÄRFÖR jag är döds-förkyld nu, men DET var nog en bidragande faktor.
 
Jag. Har. Inte. Tid. Att. Vara. Sjuk. 
 
Men se på fan, nu ligger jag här. RÅ-sjuk och lite skamsen. Varit hemma både igår och idag. Kan knappt prata, rösten håller inte. 
 
Jag är så rastlös så att jag skulle kunna simma över från kalmar till öland nu. Men jag har sån feber att jag inte kan resa mig upp. Sååå förtvivlande. 
 
Blev nästan ledsen för ett tag sedan när jag insåg att Ted Gärdestad är död. Eller jag VET ju att han är död, och har varit i ett par år (i snart 17 år närmare bestämt). Så tråkigt att ett sånt musikgeni dör. Vi har ju inte så många sånna som han. Sånna som han borde vara fridlysta. Sitta i karantän och skriva musik så att dom inte dör. Haha... Värdefullt liv för stackarn som blir inlåst, men ni fattar?
 
Jaha. Lyssnar för tillfället på Soldier - Gavin Degraw. Underbar bit. 
 
Spela guitar hero ska jag göra nu, MÅSTE hitta på något för att fördriva lite tid. 
 
OCH GUD, om du läser detta. Gör mig frisk.
 
 Bjuder på en typisk "fuck you jävla förkylning" bild. HÖRS!
 
 

RSS 2.0